neděle 6. září 2020

Jednorožci a lamy - kniha plná zábavy - Václav Ráž

 

Zdroj obrázku

Autor: Václav Ráž
Rok vydání: 2020
Nakladatelství: Bambook
Počet stran: 104

Anotace: Kniha plná super zábavy s oblíbenými jednorožci a lamami! Naučíš se kreslit jednorožce i lamy, projdeš s nimi zapeklitými bludišti, budeš je hledat ve složitých obrázcích, užiješ si skvělou zábavu při luštění křížovek, vystřihování obrázků, řešení spojovaček i při plnění dalších báječných úkolů.
Navíc v knize najdeš desítky skvělých samolepek. Tak neváhej, vezmi pastelky a nůžky a pusť se do všech jednorožčích a lamích úkolů.


Milá dětská kniha plná zábavy, která vaše děti určitě potěší. U nás tento druh zábavy doslova frčí, dcera má tyto sešity hrozně moc ráda. Může nejen vybarvovat, ale i tvořit, luštit, spojovat, stříhat, lepit a spousty dalšího. Kniha obsahuje i samolepky k nalepení, což potěší snad každé dítě, méně už rodiče, jejichž děti si to nalepí, kam se jim zrovna zlíbí :-) A to je na těchto knihách super, rozvíjí u dětí motoriku a kreativitu. Já za sebe, a hlavně za naší cácoru tuto knihu mohu jedině doporučit



Co se takhle naučit kreslit lamy :-)



Jeden z několika obrázků k vybarvení. 



Jako malá jsem celkem často zkoušela překreslovat obrázky podle mřížek, je to skvělý způsob jak nakreslit obrázek, který bych jen tak nezvládla :-)



Co takhle si obrázek dokreslit a pak vybarvit?



Další krásný obrázek k vybarvení.



Malování podle čísel. Tak trochu doufám, že mi dcera z knihy nějaký obrázek nechá :-) Tohle mě vážně baví :-)

Václav Ráž vytvořil krásnou knihu plnou zábavy a já osobně si myslím, že toto je pro ty naše ratolesti skvělý dárek. Nevíte, čím obdarovat k svátku, narozeninám, Vánocům či k jiné příležitosti? Já si myslím, že Jednorožci a lamy jsou skvělá volba :-)

Hodnocení:

Václav Ráž
je kreativní výtvarník, ilustrátor, kreslíř a fotograf. V roce 2014 obdržel ocenění SUK 2014 - Cena noci s Andersenem. Spolupracoval s několika periodiky, nakladatelstvím a reklamou. Nejstěžejnější tituly, projekty a spolupráce - Blesk, Marianne, Žena a život, Holiday Navigator, Czech Bussines Weekly, Albi česká republika a.s., Prague´s Barrel Tournament, Nadační fond Zdeňky Žádníkové, Trnky Brnky, Čtyřlístek, Mateřídouška, Nezbeda, nakladatelství Fragment, Triton. V současné době se věnuje úzké spolupráci s nakladatelstvím Grada, kde se podílí na sérii úspěšných dětských titulů například Co má vědět správný Čech. Ilustrováním knih pro děti si splnil svůj sen.

Za zaslání recenzního výtisku děkuji nakladatelství Bambook, kde si knihu Jednorožci a lamy - kniha plná zábavy můžete zakoupit.

Díky za přečtení a
mějte se krásně.
Pary

1 komentář:

  1. Kniha vypadá skvěle. :) Ve svém okolí bohužel nemám nikoho, komu by se kniha líbila, ale věřím, že malým holčičkám se bude líbit moc a budou nadšené. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše komentáře :-)