středa 26. srpna 2020

Proti proudu - Rachel Caine


Autor: Rachel Caine
Rok vydání: 2019
Nakladatelství: Moba
Série: Stillhouse Lake (2.)
Počet stran: 408

Anotace: Gwen Proctorová dokázala vytrhnout své děti ze spárů bývalého manžela, sériového vraha Melvina Royala, a party jeho psychopatických kompliců. Ovšem to je zatím jen jedna vyhraná bitva - válka ještě neskončila. Melvinovi se totiž podařilo uprchnout z vězení a Gwen dostala mrazivou zprávu: 
Teď už nejsi nikde v bezpečí.
Z útočiště u jezere  Stillhouse se stala past. Gwen proto svěří svoje děti po zuby ozbrojenému sousedovi a spolu se Samem Cadem, bratrem jedné z Melvinových obětí, vyráží na lov. Ale to, čemu čelí, je horší než cokoli, co kdy viděla v těch nejhorších nočních můrách - důmyslná a krutá hra s jediným cílem: zničit ji. Gwen se postupně přibližuje ke své kořisti a spolehnout se může jen na svůj vztek a touhu po pomstě.

"Pořád mi říká takhle, mým novým jménem, a toho si cením. Žena, kterou všichni znali jako Ginu Royalovou, manželku obzvlášť odporného sériového vraha, je pryč. Další mrtvola, která po Melvinovi zůstala. Je dobře, že už je po ní. Já jsem Gwen. Gwen si dál srát na hlavu nenechá."

Gwen Proctorová, matka dvou dětí a žena, která se skrývá před manželem, který jak se ukázalo, byl sériovým vrahem. V prvním díle Na dně se Gwen schovávala a utíkala před internetovými trolly a lidmi, kteří si mysleli, že byla Melvinovou pomocnicí. Ale ještě není všemu konec. Melvin uprchl z vězení a Gwen dostane zprávu, že už není nikde v bezpečí.



Recenze psána pro portál Chrudimka.cz
Ve čtení můžete pokračovat

Mějte se krásně
Pary



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaše komentáře :-)