neděle 7. července 2024

Získej mě - Stacey Kennedy

 

Zdroj obrázku

Autor: Stacey Kennedy
Rok vydání: 2024
Nakladatelství: Metafora
Série: Phoenix (5.)
Počet stran: 208

Anotace: Nessa Haleová je zoufalá romantička. Během svého dětství byla svědkem nádherných láskyplných příběhů svých prarodičů a rodičů. Ale Nessa neměla takové štěstí. Místo toho tráví svůj volný čas brouzdáním na online seznamovacích aplikacích a podstupováním pekelných prvních schůzek v naději, že najde toho pravého. Když však jedno z těchto setkání skončí tragicky, Nessa je otřesená. Ronan Crawford chápe, jaké to je cítit se zlomeně. Jako bývalý námořní pěšák stále trpí následky války. Navazování nových přátelství a práce v bezpečnostní službě ve Phoenixu, tajném erotickém klubu v srdci New Yorku, mu částečně vracejí chuť žít. Když ho Nessa požádá, aby ji naučil základy sebeobrany, neváhá ani chvíli. Ví, že Nessa trpí, a je připraven být jejím bezpečným přístavem. Čím více času spolu tráví, tím více Ronan a Nessa pomáhají jeden druhému. Jak jejich přátelství postupně přerůstá v něco víc, Ronan seznamuje Nessu se světem erotických fantazií a spalujících tužeb. Když se Nessa ocitne v nebezpečí, Ronan slibuje, že ji bude chránit za každou cenu. Ale pouze Nessa může vyvést Ronana z temnoty, která ho pomalu ale jistě pohlcuje.

"V cestě jí stál muž v černé mikině a tmavých kalhotách s lyžařskou kuklou přes obličej. Strnula na místě a v hlavě jí ječely sirény. Odmítala se poddat strachu, ohnala se deštníkem, a co jí nohy stačily, utíkala do vedlejší rušné ulice a volala o pomoc.
Uběhla jen dva kroky, než ji sevřely silné ruce a praštila sebou na dlažbu. Při tvrdém dopadu tělo zaskučelo a zatmělo se jí před očima, když ji zalehl."

Nessa Haleová je laskavá zdravotní sestra, která touží najít lásku jako měli její rodiče a prarodiče. Její nejlepší přítelkyně je Lottie, kterou jsme více poznali v knize Sleduj mě
Ronan Crawford pracuje jako člen ochranky ve Phoenixu. Ti dva se již nějakou dobu znají a občas spolu flirtují, ale nic víc z toho nikdy není.

"Doktor Mitchell Graff byl někdo. Nejmladší a nejlepší kardiochirurg v Mount Sinai. Měl všechno - tmavě hnědé oči, které Nessu uchvátily, jakmile se na ni podíval, úsměv, jenž jí bral dech, a prsty jí svrběly touhou pohladit jeho svaly. Měla by před ním na židli tát, ale navzdory jeho nepochybně pěknému vzhledu a dosaženým úspěchům necítila v těle žádné teplo. Natož pak v rozkroku."

Jednoho večera, když jde Nessa domů z katastrofálního rande, ji někdo napadne. Ronan je připraven Nessu chránit a najít toho kdo jí to udělal. A dokud nenajdou útočníka, Nessa zůstává s Ronanem, i když on si není jistý tím, zda je pro Nessu dost dobrý, obzvláště s jeho minulostí. Bojí se toho, že jí nedokáže ochránit. Společně se snaží vypořádat se svými úzkostmi, zatímco se pomalu sbližují. Nessa se stává světlem Ronanovo temnoty.

Podaří se jim navzájem si pomoci? Zjistí, kdo byl útočníkem a napadl Nessu?

Toto byl opět skvělý příběh plný přátelství a lásky. Phoenix je jedna velká milující rodina, a to se mi na této sérii opravdu líbí. Když má jeden z nich problém, zapojí se do pomoci všichni. Nejenže se snažili pomoci Nesse, ale i malému Olliemu, chlapci, který trpěl rakovinou a jeho matka si nemohla dovolit platit léčbu.

Postavy jsou opět skvěle propracované a sympatické. Bylo to rychlé, sladké, romantické, plné spalující chemie. Ale kdo byl úplně totálně úžasný? Černý labrador Dex. Ronanovo asistenční pes, který mu pomáhá s posttraumatickou stresovou poruchou.

"Jak ti je?" zeptal se nakonec.
Dlouze, zhluboka se nadechla, než odpověděla - a pak řekla pravdu: "Vůbec nevím, čí jsem. Netuším, co se stalo. Nic mi nedává smysl."
Naklonil hlavu, jako by ji plně chápal. "Myslím, že to je normální. Prošla sis traumatem." Jistěže ji chápal. 
"Ty máš s traumaty zkušenost, co?"
"To mám," pomalu přikývl. "Proto mám Dexe." Svraštil obočí a zadíval se na psa. "Znám ten pocit, kdy je člověk otřesený, ztracený, nic nechápe..."

Knihu Získej mě doporučím každé romantické duši, které nevadí erotika. A i když je to součást série, tak pokud jste nečetli přechozí díly, tak nevadí. Tyto knihy mají samozřejmě konec, který všichni očekáváme, takže je úplně jedno, že si nejdříve přečtete jiný díl, než ten první a budete vědět, jak to s předchozími páry dopadlo. Toto jsou takové jednohubky, u kterých si trochu odpočinete. Skvělé na trochu relaxu a oddechu :-)

Hodnocení

Stacey Kennedy
je bestsellerová autorka, která má na kontě přes 50 moderních romancí plných vášně a šťastných konců, jež se pravidelně umisťují v žebříčcích nejprodávanějších knih Amazonu či Apple Books.
Žije v Ontariu se svým manželem a dvěma dětmi a na svět se nejraději dívá ze hřbetu své klisny Priyi. Stacey věří, že knihy o sexy mužích jsou tím nejlepším lékem na špatnou náladu. Ale víno a čokoláda taky neuškodí.

Za zaslání recenzního výtisku děkuji nakladatelství Metafora, kde si knihu Získej mě můžete zakoupit.

Díky za přečtení a
mějte se krásně.
Pary

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaše komentáře :-)