pátek 11. října 2024

Odhalená pravda - Elizabeth Briggs

 

Zdroj obrázku

Autor: Elizabeth Briggs
Rok vydání: 2024
Nakladatelství: Cosmopolis
Série: Vlci zvěrokruhu (4.)
Počet stran: 328

Anotace: Když Aylu odmítl milovaný muž a alfa samec smečky Hadonoše, stal se z ní opět vyvrženec. Nyní ji chce Kaden za každou cenu zpět a ona jeho pomoc potřebuje. Dokáže mu ale odpustit a spojit se s ním, aby odhalili pravdu o zlověstné magii Slunečních čarodějek a partnerských poutech, která ovládají životy všech? Semknou se smečky nakonec dohromady a zahodí stará nepřátelství, dokud nebudou všichni měnlivci konečně svobodní?

středa 2. října 2024

Vinice ve Francii - Julie Caplinová

 

Zdroj obrázku

Autor: Julie Caplinová
Rok vydání: 2023
Nakladatelství: Cosmopolis
Série: Romantické útěky (10.)
Počet stran: 368

Anotace: Hattie má zlomené srdce a cítí se mizerně. Když se jí naskytne příležitost pracovat dva měsíce na krásném sídle v oblasti Champagne, neváhá ani vteřinu a koupí letenky rychleji, než vyletí zátka z lahve šampaňského.
Příprava velkolepého obřadu její sestřenice Gabby pro ni představuje šanci vypracovat se z pouhé asistentky na vyhledávanou organizátorku svateb. Proto se rozhodne zapomenout na trable s láskou a napnout všechny síly k uspořádání pohádkového dne. Nepočítala ovšem s jednou maličkostí... S úžasným Lucem, který neustále rozptyluje její pozornost. Podnikají spolu výlety po okolí, navštěvují místní trhy s delikatesami a užívají si pikniky mezi řádky vinné révy.
Možná za to můžou bublinky, možná Lucovo kouzlo, ale Hattie začne přemýšlet, jestli jde jen o chvilkové poblouznění, nebo snad o něco víc.