neděle 29. ledna 2023

Drž mě - Stacey Kennedy

 

Zdroj obrázku

Autor: Stacey Kennedy
Rok vydání: 2022
Nakladatelství: Metafora
Série: Phoenix (2.)
Počet stran: 216

Anotace: Pro soukromou vyšetřovatelku Elise Fanningovou je nabourání se do sítě exkluzivního klubu Phoenix hračka. Stačí pár kliknutí, pomoc kamarádky a dostane se za zamčené dveře velmi uzavřené společnosti.
Elise si však rychle uvědomí, že nebyla tak nenápadná, jak si myslela, protože se ocitne tváří v tvář šéfovi ochranky klubu, vysloužilému vojákovi Archeru Westbrookovi. V obnošených džínách a kožené bundě vypadá jako chodící reklama na chtíč a čelit mu nebude vůbec snadný úkol.
Archer miluje chytré a svůdné ženy. Takže když se Elise nabourá do sítě, o které si myslel, že je nedobytná, je ohromen. A když dojde k narušení bezpečnosti ještě z jiné strany, je mu jasné, že potřebuje Eliseinu pomoc.
Střed dvou tvrdohlavých osobností vede k sérii vášnivých výměn názorů, během nichž si Archer postupně uvědomuje, že potkal svůj ideální protějšek. Každý opojný pohled, každý horký dotek v něm vzbuzuje stále větší vášeň, ale Elise je ostražitá. Bude jí muset ukázat, že spalující touha mezi nimi stojí za trochu rizika.
Když ji Archer nabídne jednu noc ve Phoenixu, během níž se může oddávat své nejdivočejší fantazii, Elise ví, že by měla odmítnout. Přesto souhlasí. Ignorovat slastné pocity, které s ním zažívá, je nemožné. Souhlasí s jednou nocí a pak Archerův svůdný svět nadobro opustí.
Takový je aspoň plán...

"Přísahal jsi, že tvoje firewally jsou neprůstřelné." Firewally, za jejichž vývoj a údržbu dostával Wayne šestimístnou sumu ročně. Firewally, které měly zaručit, že citlivá data o členech Phoenixu, erotického klubu, jenž sloužil elitě newyorské společnosti, zůstanou bezpečně chráněná. "Jenže včera v noci se k nám někdo naboural." 

Elise Fanningová, soukromá vyšetřovatelka, která se nabourá do exkluzivního erotického klubu Phoenix. Archer Westbrook je bývalý voják a šéf ochranky klubu. Každý má své démony, se kterými se musí poprat.

Vypadá to, že se někdo pokouší uškodit klubu Phoenix, a Archer požádá o pomoc Elise, kamarádku Zoey, které se podařilo prolomit zabezpečení a umí celkem dobře číst v lidech. A i když má Archer k Elise jisté výhrady, tak musí uznat, že ho ta ženská neuvěřitelně přitahuje. Zjistí Elise, kdo a proč se snaží uškodit klubu? A podaří se Archerovi získat si Elisinu důvěru?

"Ano, během svého působení ve speciálních jednotkách armády Spojených států bojoval v elitních misích. Věděl, jak naplánovat nebezpečnou akci, a taky ji dokázal s chirurgickou přesností provést. Ale tahle žena s těmi tmavě hnědými vlasy, které jí sahaly až po zadek ve tvaru srdce, a pronikavýma očima v barvě tmavé čokolády ho pokaždé úplně vykolejila. Elise Fanningová, nejžhavější a zároveň nejprotivnější ženská, jakou do svých devětadvaceti let poznal."

Musím říct, že i když jsem od příběhu neměla žádná velká očekávání, tak se mi kniha celkem líbila. Oddechovka, kde nejsou žádná velká a přehnaná dramata. Prostě příběh, kde najdete humor, intriky a vášeň. A samozřejmě je to erotický román, tak také nějakou tu erotiku. A i když občas erotické scény přeskakuji, tak tady to ani nebylo potřeba :-) 

"Před několika dny mu Wayne doručil závěrečnou zprávu o Elise včetně podrobností, které získal z jejího osobního počítače. Když zjistila, že se jí dostali do počítače a že za tím stojí Archer, oplatila mu to tím, že mu objednala předplatné hromady ženských časopisů. Všechny je odhlásit byl pěkný opruz. Čtyři z nich se ale zatím neozvaly a Archer v rámci zachování své hrdosti radši rozhodl zaplatit, než aby se potupně dohadoval o zrušení předplatného."

Knihu Drž mě doporučím každému, kdo má rád romantické příběhy s trochou té erotiky. V knize jí není zase tolik, což se přiznám, že mi vyhovovalo. Ani nemusíte mít přečtený první díl Sváděj mě. I když na sebe trošičku navazují, tak jsou to knihy pokaždé o jiném páru. Já se přiznám, že si časem první díl i koupím a přečtu si příběh Zoey a Rhyse :-) Zajímá mě, co se tam odehrálo :-)

Hodnocení

Stacey Kennedy
je nejprodávanější autorkou USA Today, která píše současné romance plné tepla, srdce a šťastně až do smrti. Žije se svým manželem a dvěma dětmi v jihozápadním Ontariu. Většinu dne ji najdete, jak si užívá venku s rodinou nebo se pouští do lesa se svým koněm Priyou.

Za zaslání recenzního výtisku děkuji nakladatelství Metafora, kde si knihu Drž mě můžete zakoupit.

Díky za přečtení a
mějte se krásně.
Pary

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaše komentáře :-)