pátek 30. října 2020

Prohnilé království - Erin Watt


Autor: Erin Watt
Rok vydání: 2018
Nakladatelství: Baronet
Série: The Royals (5.)
Počet stran: 320

Anotace: Od chvíle, kdy Hartley Wrightová poznala Eastona Royala, se její život změnil. Všude se skrývají nepřátelé, za všemi dveřmi číhá nebezpečí. Po tragické nehodě, která ji obrala o vzpomínky, zjišťuje, že nemůže nikomu důvěřovat, a to ani modrookému chlapci, který jí přísahá, že vše napraví.
Instinkty jí napovídají, že Easton je nebezpečný, a neví, zda mu může věřit. V chaosu, který s sebou Easton přináší, se Hartley nevyzná a city k němu ji jen matou.
Easton chce, aby si vzpomněla. Hartley se domnívá, že lepší bude zapomenout.
Možná má pravdu.
Tragédie. Zrada. Důvěra. Hartley se musí postavit čelem pravdě - v tomhle světě nikdo Royalům neunikne.

"Nepotřebuju od tebe vůbec nic. Co jsem tě poznala, způsobil jsi mi akorát problémy. Všechno akorát ničíš."

Prohnilé království je již pátým dílem série o Royalech (tak trochu doufám, že ne poslední) a pokračuje tam, kde čtvrtý díl Padlý dědic (má recenze) skončil. 

Po autonehodě, kdy se Hartley srazí s dvojčaty Sebem a Sawyerem se ocitáme v nemocnici. Seb je v komatu a Hartley přijde o tři roky vzpomínek. Easton ze všeho viní především sebe. Kdyby jednal jinak, nic by se nestalo. Ztráta paměti Hartley by pro něj mohl být nový začátek. Ale je tu problém. A tím jsou Hartleyiny rodiče a Felicity, která je schopna čehokoliv. Spousta lží, které napovídají, jí akorát ubližují. Čemu má věřit, co z toho je pravda?





Recenze psána pro portál Chrudimka.cz
Ve čtení můžete pokračovat


Mějte se krásně
Pary

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaše komentáře :-)