čtvrtek 29. listopadu 2018

Padlý dědic - Erin Watt


Autor: Erin Watt
Rok vydání 2018
Nakladatelství: Baronet
Série: The Royals (4.)
Počet stran: 464

Anotace: Easton Royal je bohatý, chytrý a sexy. Jediné, po čem v životě touží, je bavit se. Následky svých činů nikdy nedomýšlí, protože ani nemusí.
Dokud se neobjeví Hartley Wrightová, která jeho bezstarostným životem otřese. Je jediná, která ho odmítla, přestože ji přitahuje. Easton se v ní nevyzná, a tím spíš jí nedokáže odolat. 
Hartley o něj nemá zájem. Tvrdí, že by měl nejdřív dospět. 
Možná má pravdu.
Výčitky. Pravidla. Nepřátelé. Poprvé v životě Eastonovi jméno Royalů k ničemu není. A brzy zjistí, že čím výš začínáte, tím tvrději můžete spadnout.

Kniha obsahuje i bonusovou novelu Poskvrněná koruna.

Gideon, nejstarší z bratrů Royalových, byl z nich vždy ten nejrozumnější a odjakživa se s láskou staral o matku i mladší sourozence. Jako všichni Royalové má ovšem i on svou temnou stránku a tajemství, které dlouho střežil a jež ho připravilo o Savanninu lásku.
Savanna by na minulost po Gideonově boku nejradši zapomněla. Teď, když spolu obývají stejný kampus, to ale tak jednoduché není. Nemůže popřít, že ji Gideon stále přitahuje, na jeho zradu však zapomenout nedokáže.
Získá Gideon její srdce? Přesvědčí Savannu, aby mu dala druhou šanci?

Easton Royal nic nebere vážně, je bezohledný, divoký, bohatý, vtipný a sexy. A právě v tomto díle je on ten nejstarší Royal na Astor Parku, střední škole, kterou řídí spíše studenti než samotní učitelé. Může si dělat co se mu zlíbí, protože peníze vyřeší všechno. A jméno Royal v jeho světě něco znamená. Všechny holky ho chtějí, až na jednu. Hartley Wrightovou, pravděpodobně jedinou dívku, která mu řekla NE. podle Hartley znamená Easton pouze problémy a ty si ona dovolit nemůže.




Recenze psána pro portál Chrudimka.cz
Ve čtení můžete pokračovat 


Mějte se krásně
Pary

4 komentáře:

  1. Moc pěkná recenze :) S touto sérií jsem trochu pozadu. Zatím jsem četla jen první díla ten se mi moc líbil :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc děkuju :-) Tak to pokud se líbil první, tak určitě neváhej s dalšími, já začala číst poslední :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Padlého dědice mám rozhodně na seznamu. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše komentáře :-)